Jeg er en udadvendt, smilende og positiv kvinde. Jeg er beslutningsdygtig og jeg tør tage et ansvar. Jeg brænder for det jeg laver, men er ikke bange for at prøve nye ting.

Jeg er uddannet film- og tv-produktionstekniker og har desuden 3 år på jurastudiet i rygsækken før det. I min elevtid hos TV ØST var jeg fotograf og klipper. Nyhederne er en begivenhedsrig og udfordrende del af tv-branchen, det har lært mig, at være fokuseret, arbejde under pres og tænke kreativt.

I 3 år arbejdede jeg som videojournalist og producer hos 24 Sjællandske – her linede jeg selv egne historier op, filmede, lavede manus, klippede, speakede og producerede dagens udsendelse. Jeg er derfor vant til at løse opgaver selvstændigt. Jeg elsker, at tale med mange forskellige mennesker og trives i et travlt produktionsmiljø. I min tid som videojournalist har jeg lært, at være yderst struktureret og jeg går op i, at der er styr på tingene og det skal være rigtigt fra starten.

På nuværende tidspunkt er jeg ansat hos Danmarks Radio og har arbejdet som fotograf, klipper og livekoordinator. Jeg er nu ansat i DR Udsendelse hvor jeg arbejder som masteringskoordinator.

Jobbet som livekoordinator var en stor og spændende udfordring for mig. Jobbet bestod i, at styre alle de live-hold der skulle sendes på DR1 og DR2 samt alle radiokanalerne. Jeg uddelegerede hvor holdene skulle hen og der var rigtig mange ting, at holde styr på i en travl nyhedsdag. Jeg måtte tage hurtige beslutninger og ofte skulle jeg tænke udenfor boksen, da der sjældent var to dage der var ens.  Derudover var jeg livefotograf, som krævede kreativitet, godt humør imens boldene fløj omkring en og det var selvfølgelig forventet, at man greb dem alle og derudover krævede det gode nerver når der skulle sendes live.

Nu sidder jeg som koordinator mellem klippere, lydfolk og produktionsledere. Jeg var med til at starte afdelingen op, da alt for mange programmer blev afleveret med fejl i bl.a. freelancere der ikke havde indblik i vores afleveringsproces samt at ingen havde overblik over hvad der var den nyeste version i forbindelse med rettelser, og sikrede at den rigtige blev publiceret. Før Mastering kunne der nemt være 300 fejl pr. måned – efter jeg blev ansat fik vi tallet ned på 0! Jeg sørger for, at alle programmer bliver samlet, færdigmeldt og sendt korrekt på diverse platforme, og det kræver et stort overblik, en masse gå-på-mod og opsøgende arbejde. Jeg har også kontakten til tekstfirmaerne, sørger for at de får programmerne og får besked ved ændringer osv.

Jeg har en stor forståelse for arbejdsflowet på en tv-station. Jeg er vant til, at have mange afdelinger for øje når et program skal afleveres og gøres klar til udsendelse, så alle får de rigtige informationer og ikke mindst respektere og prioritere det næste led i kæden. Jeg tager ejerskab for alle programmer der kommer forbi mig og følger og tjekker op, hvis det ikke er afleveret korrekt.

Jeg tror, at jeg med min erfaring i rygsækken kan bidrage med rigtig mange ting og de ting jeg endnu ikke kan, er jeg selvfølgelig indstillet på at lære.

Jeg bor i Korsør med min mand Christian og vores 2 børn, Sisse på 8 år og Oliver på 5 år.